Hoera een nieuwe single van Kylie Minogue - “New York City”


May 04, 2019 - 1592 views

De Australische Kylie Minogue was ooit het knapste meisje uit de ‘Neighbourhood’. Inmiddels is ze de vijftig gepasseerd en nog steeds een pop diva. Hoewel ze voor haar meest recente album voor een country vibe koos, staat Kylie vooral bekend om haar moderne disco/pop hits. “Can’t Get You Out Of My Head”, “Spinning Around”, “Love At First Sight”, “Slow” en “Get Outta My Way” zijn slechts enkele van de vele hits die Kylie Minogue heeft gescoord. Binnenkort verschijnen deze en meer op het nieuwe best-of album van de superster. Dat de ster letterlijk schijnt en blinkt op podium is ook al lang geen geheim meer. Met veel extravaganza weet Kylie Minogue nog altijd de show te stelen en vreemd genoeg gaat ze dat binnenkort ook (proberen te) doen op Rock Werchter.

Op Step Back In Time: The Definitive Collection verschijnt er naast 42 hits ook één nieuw nummer: “New York City”. De single is niet helemaal nieuw, want Miss Minogue speelde het nummer onder andere vorig jaar al in Vorst Nationaal. Kylie Minogue is verre van de eerste die een nummer brengt over New York, New York. Er is dan ook weinig vernieuwend aan, maar op het typische Kylie-nummer kan er weer aardig gedanst worden. De ode aan de Big Apple is een mooi extraatje naast de 42 hits op het compilatiealbum, maar zal niet één van Kylie’s grootste hits worden.

Step Back In Time: The Definitive Collection verschijnt op 28 juni. Op diezelfde dag staat dit fenomeen, net als Years & Years, Janelle Monae en Jungle, in The Barn op Rock Werchter.

[bron: dansendeberen.be] (leuke website beertjes!)

Comments(0)

Log in to comment