play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Dance

  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Classics

Bij de verkiezingen staan ook de belangen van lesbische, homoseksuele, bi+, transgender en intersekse personen (lhbti+personen) op het spel. Op deze website lees je hoe partijen denken over lhbti+kwesties. Daarmee kan je straks in het stemhokje een goed geïnformeerde keuze maken!

Written by: Nick

Rate it
WHO WE ARE
Pidi radio is a Queeer radio station broadcasting from Amsterdam in The Netherlands. Pidi radio offers an exciting musical mix, each hour has a different set for you to enjoy. Every weekend is a mega musical weekend on Pidi radio with well known DJ’s.
DOWNLOAD APP

License information

Pidi radio is a fully licensed radio station. Below the information of our licensenumber is:

SW22n.0002481 for Buma & Sena.

For more information click this link.

 

0%