play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Dance

  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Queer Classics

Music

De Pride Top 100, opvolger van de Homo Top 100 komt eraan!

todayJuly 9, 2023 1

Background
share close

De Pride Top 100 van Pidi radio is een gloednieuwe muzieklijst die speciaal is samengesteld om de diversiteit en inclusiviteit van de LGBTQ+-gemeenschap te vieren. Als opvolger van de geliefde Homo Top 100 is deze lijst een eerbetoon aan de muzikale nalatenschap van queer artiesten en de liedjes van over de hele wereld.

De Pride Top 100 omvat een breed scala aan muziekgenres, variërend van pop, dance en rock tot R&B, soul en elektronische muziek. Het biedt een eclectische mix van klassiekers, iconische anthems en hedendaagse hits die de LGBTQ+-cultuur hebben beïnvloed en verrijkt.

De lijst is samengesteld op basis van stemmen van luisteraars, fans en muziekliefhebbers, waardoor het een ware afspiegeling is van de favoriete nummers binnen de LGBTQ+-gemeenschap. Elk nummer in de Pride Top 100 van Pidi radio vertelt een verhaal, weerspiegelt emoties en herinnert ons aan belangrijke momenten in de geschiedenis van de LGBTQ+-beweging.

Met de Pride Top 100 willen we niet alleen een geweldige muziekervaring bieden, maar ook een gevoel van gemeenschap en trots versterken. Het is een viering van diversiteit, acceptatie en gelijkheid, en benadrukt de kracht van muziek om mensen samen te brengen en grenzen te doorbreken.

Tune in op zaterdag 29 juli & 5 augustus vanaf 9 uur tijdens Pride en geniet van de Pride Top 100, waarin de stemmen van de LGBTQ+-gemeenschap worden gehoord en gevierd. Laat je meeslepen door de krachtige melodieën, de inspirerende teksten en de onuitwisbare impact van queer muziek op onze wereld. Het is een eerbetoon aan de voorvechters, de rebellen en de dromers die hebben bijgedragen aan de muzikale erfenis van de LGBTQ+-gemeenschap.

En jij hebt geholpen om deze lijst der lijsten met ons samen te stellen. Dank jullie wel voor al jullie inzendingen. Ieder nummer was een inspiratie om een nog mooiere Pride Top 100 samen te stellen. Tot 29 juli om 9:00 uur.

Peter
Pidi Radio

Written by: Nick

Rate it
WHO WE ARE
Pidi radio is a Queeer radio station broadcasting from Amsterdam in The Netherlands. Pidi radio offers an exciting musical mix, each hour has a different set for you to enjoy. Every weekend is a mega musical weekend on Pidi radio with well known DJ’s.
DOWNLOAD APP

License information

Pidi radio is a fully licensed radio station. Below the information of our licensenumber is:

SW22n.0002481 for Buma & Sena.

For more information click this link.

 

0%