play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Dance

  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Queer Classics

DJ

🌈 Ontdek de Pride Top 100: Een Episch Muzikaal Feest voor Gelijkheid! 🎶

todayJuly 23, 2023 1 5

Background
share close

DE PRIDE TOP 100 IS REEDS UITGEZONDEN, MAAR JE KUNT HEM HIER ONLINE TERUG LUISTEREN.

Pidi radio is verheugd om onze allereerste Pride Top 100-uitzending aan te kondigen, en we kunnen niet wachten om deze buitengewone viering van liefde, acceptatie en diversiteit met jou te delen! Als een speciale traktatie hebben we samengewerkt met enkele van de meest gepassioneerde LGBTQ+-activisten en muziekliefhebbers om een onvergetelijke 10 uur durende uitzending samen te stellen. Van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds dompelen we ons onder in de wereld van inclusieve muziek die de harten van alle luisteraars zal veroveren.

🎶 Laat de Muziek Je Hart Veroveren 🎶

De Pride Top 100 is zorgvuldig samengesteld om je mee te nemen op een muzikale reis door de jaren heen. Van krachtige klassiekers die het pad effenden voor LGBTQ+-zichtbaarheid tot hedendaagse hits die de moed en trots van de gemeenschap weerspiegelen, deze uitzending belooft een verscheidenheid aan genre-overstijgende tracks die je zullen laten dansen en meezingen.

🌟 Een Uitzending voor en door Jou 🌟

De Pride Top 100 is niet alleen een uitzending, het is een viering van jou, onze gewaardeerde luisteraars. We moedigen je aan om je stem te laten horen en je favoriete nummers te delen die je kracht en troost hebben gegeven. Neem deel aan onze sociale mediakanalen en gebruik

de hashtag #PrideTop100 om je verhalen te delen en de liefde te verspreiden.

De Pride Top 100 wordt een dag vol vreugde, herkenning en saamhorigheid, en we nodigen je uit om met ons mee te doen op 29 juli & 5 augustus vanaf 9 uur. Schakel in, dans mee en vier met ons de Pride Top 100! Samen maken we een wereld waarin liefde en acceptatie heersen. 🌈❤️

 

📅 Datum: zaterdag 29 juli & zaterdag 5 augustus (herhaling)

🕘 Tijd: Van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds

📻 Locatie: Pidi Radio op https://pidiradio.nl  of in 1 van onze APP in jouw favoriete APP store

Written by: Nick

Rate it
WHO WE ARE
Pidi radio is a Queeer radio station broadcasting from Amsterdam in The Netherlands. Pidi radio offers an exciting musical mix, each hour has a different set for you to enjoy. Every weekend is a mega musical weekend on Pidi radio with well known DJ’s.
DOWNLOAD APP

License information

Pidi radio is a fully licensed radio station. Below the information of our licensenumber is:

SW22n.0002481 for Buma & Sena.

For more information click this link.

 

0%