play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Dance

  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Queer Classics

DJ

Nathassia: De Goddess Is a DJ die Pidi Radio Doet Schitteren

todayAugust 24, 2023 10 5

Background
share close

In de wereld van de elektronische muziek zijn er artiesten die niet alleen muziek maken, maar ervaringen creëren. DJ Nathassia, een opmerkelijke persoonlijkheid in de dancescene, is een stralend voorbeeld van zo’n artiest. Met haar ongeëvenaarde energie en opwindende optredens laat ze een blijvende indruk achter op iedereen die haar hoort draaien.

Een Engel op het Podium

Een van de meest opvallende kenmerken van DJ Nathassia’s optredens is haar betoverende aanwezigheid. Ze betreedt het podium met vleugels die haar een engelachtige uitstraling geven, wat een extra laag betovering aan haar shows toevoegt. Het is alsof je een reis maakt naar een andere wereld, waar muziek en kunst samenkomen om een betoverende ervaring te creëren.

Een Passie voor Muziek

Nathassia’s liefde voor muziek begon op jonge leeftijd. Ze haalt inspiratie uit een breed scala aan muzikale invloeden, van klassiek tot eigentijdse dance. Dit heeft geleid tot een unieke muziekstijl die moeilijk in een hokje te plaatsen is. Haar sets variëren van opwindende trance tot diepe house en weten zowel de dansvloer als luisteraars te boeien.

De Pidi Radio Connectie

DJ Nathassia heeft niet alleen een toegewijde fanbase over de hele wereld, maar deelt ook een speciale band met Pidi Radio. Haar mixen worden op vrijdagavond om 22:00 uur uitgezonden , waarbij luisteraars worden getrakteerd op een reis vol opwinding en emotie. Haar muziek past naadloos bij de avondsfeer en creëert een sfeer van feest en vreugde.

Een Inspiratie voor Velen

Naast haar muzikale talent staat Nathassia bekend om haar positieve energie en toewijding aan haar fans. Ze is een inspiratie voor velen, met name voor vrouwen in de overwegend door mannen gedomineerde wereld van de elektronische muziek. Ze moedigt anderen aan hun passies na te streven en zichzelf uit te drukken door middel van muziek en kunst.

 

DJ Nathassia is meer dan alleen een artiest; ze is een creatieve kracht die licht brengt in de duisternis van de nacht. Haar muziek en optredens veranderen gewone avonden in magische herinneringen. Dus, de volgende keer dat je haar naam ziet op de line-up, weet dan dat je je klaarmaakt voor een onvergetelijke reis op de dansvloer, begeleid door de godin-achtige Nathassia in haar show “Goddess is a DJ.” Tot die tijd, tune in op Pidi Radio op vrijdagavond 22:00 uur.

Love,

Pidi

Written by: Nick

Rate it
WHO WE ARE
Pidi radio is a Queeer radio station broadcasting from Amsterdam in The Netherlands. Pidi radio offers an exciting musical mix, each hour has a different set for you to enjoy. Every weekend is a mega musical weekend on Pidi radio with well known DJ’s.
DOWNLOAD APP

License information

Pidi radio is a fully licensed radio station. Below the information of our licensenumber is:

SW22n.0002481 for Buma & Sena.

For more information click this link.

 

0%