play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Dance

  • play_arrow

    Pidi Radio – Listen to Queer Classics

Toevallig had ik contact met Olex uit Oekraïne. Olex doet promotie voor Rhian, een 🏳️‍🌈 LGBTQ+ artiest die het nummer “Dopamine” heeft gemaakt. Pidi is een groot 😍 fan van dit nummer, maar dat terzijde. Tijdens onze communicatie werd duidelijk dat Olex, ook bekend als de Oekraïense DJ en radiopresentator Mr. Sunny, bij het radiostation KISS FM werkt. KISS FM is een station dat, net als Pidi Radio, een EDM (Electronic Dance Music) format uitzendt. Uit onze gesprekken bleek al snel dat het niet makkelijk is om het radiostation in de lucht te houden 😤, maar dat muziek hen overeind houdt👏.

Bijzonder is het daarom dat, ondanks de situatie in Oekraïne, Mr. Sunny zijn uitzendingen dagelijks verzorgt en daarnaast toch nog leuk vindt om voor Pidi Radio een speciale radiomix te maken. Pidi is daarom extra vereerd om 🫵zaterdag a.s. om 20:00 uur (21:00 Kyiv tijd) zijn mix uit te zenden🙏. Je kunt luisteren via Pidiradio.nl of de gratis app downloaden in jouw favoriete store.

 

English:

Coincidentally, I was in contact with Olex from Ukraine. Olex is promoting Rhian! a 🏳️‍🌈 LGBTQ+ artist who created the song Dopamine. Pidi is a big 😍 fan of this song, but that’s besides the point. During our communication it became clear that Olex AKA Ukraine DJ and radio presenter Mr. Sunny is at the radio station KISS FM from Ukraine. KISS FM is a station that broadcasts an EDM (Electronic and Dance Music) format, just like Pidi radio. Our communications quickly made it clear that it is not easy to keep the radio station on the air 😤, but that music keeps them afloat👏.

It is therefore special that despite the situation in Ukraine, Mr Sunny broadcasts daily and still enjoys making a special radio mix for Pidi Radio. Pidi is therefore extra honored🙏 to broadcast his mix this 🫵Saturday at 8:00 PM (9:00 PM Kyiv time). You can listen via Pidiradio.nl or download the free APP in your favorite store.

Written by: Nick

Rate it
WHO WE ARE
Pidi radio is a Queeer radio station broadcasting from Amsterdam in The Netherlands. Pidi radio offers an exciting musical mix, each hour has a different set for you to enjoy. Every weekend is a mega musical weekend on Pidi radio with well known DJ’s.
DOWNLOAD APP

License information

Pidi radio is a fully licensed radio station. Below the information of our licensenumber is:

SW22n.0002481 for Buma & Sena.

For more information click this link.

 

0%